Γραμμένος: "Ήταν λάθος το χρονικό πλαίσιο"

25/05/2018 • 16:25
Ο Βαγγέλης Γραμμένος
  • shares
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος εξήγησε τους λόγους οι οποίοι τον οδήγησαν στο να καταψηφίσει την αλλαγή της ποινής για τις ομάδες που δεν πήραν αδειοδότηση. 

Ο ισχυρός άνδρας της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με δήλωση του επσήμενε ότι ένα τόσο σοβαρό θέμα σαφώς και χρειάζονταν μεγαλύτερο χρόνικό πλαίσιο συζήτησης. 

Τόνισε χαρακτηριστικά::

«Αντιλαμβάνομαι το έκτακτο του θέματος αλλά καλούμαστε να κάνουμε αλλαγή ενώ ήδη συνεδριάζουν τα όργανα για την αδειοδότηση. Η χρονική στιγμή υπερβαίνει τα πράγματα. Είμαι κατά του υποβιβασμού των ομάδων αλλά το timing είναι ένας σοβαρός παράγων. Πως μπορεί να ληφθεί σε αυτήν την χρονική συγκυρία; Μετά από ώριμη σκέψη δεν μπορώ να δώσω θετική ψήφο σε όλα φέρνει προς έγκριση η Λίγκα
», σχολίασε ο πρόεδρος της ΕΠΟ και συνέχισε: 

«Σέβομαι το κατεπείγον αλλά μερικά πράγματα είναι ανυπέρβλητα. Υπάρχει όντως αδήριτη ανάγκη αλλά ως άνθρωπος με βάση το αξιακό μου σύστημα δεν μπορώ να ψηφίσω την αλλαγή της ποινής και παρακαλώ για την κατανόησή σας».
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
23/06/2018 • 08:00

Δεδομένα κι απρόοπτα σε εύθραυστα ματς

Υπάρχουν σταθερές αλλά και ερωτηματικά στα αποψινά ματς του Μουντιάλ όπου η Βέλγοι έχουν την ποιότητα να πάρουν αυτό που θέλουν ενώ οι Τυνήσιοι με λιγότερα άγχη όσο πιο αργά δεχθούν γκολ τόσο πιο ανταγωνιστικοί θα γίνονται

09/05/2018 • 16:07