Βασιλακόπουλος: "Παράνομη διοργάνωση η Ευρωλίγκα" (video)

Ο Πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος τόνισε μετά το ματς της Εθνικής πως η Ευρωλίγκα είναι μία παράνομη διοργάνωση.
24/02/2018 • 08:25
Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος
  • shares
Ο Πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος τόνισε μετά το ματς της Εθνικής πως η Ευρωλίγκα είναι μία παράνομη διοργάνωση. 

Αναλυτικά:

«Είμαι δυσαρεστημένος με την παράνομη οργάνωση που λέγεται Ευρωλίγκα, η οποία ξεκινά από την Βαρκελώνη και καταλήγει στα Νησιά Κέιμαν. Κάποτε θα πρέπει να ελέγξουμε όλη αυτή την κίνηση, για όσους μετέχουν εκεί και πως μετέχουν και οι οποίοι διαλύουν σε παγκόσμιο επίπεδο το μπάσκετ. Κοίταγα αγώνες και πολλές φορές μέσα στα γήπεδα αυτά της δήθεν Ευρωλίγκας, υπάρχουν 10 παίκτες οι οποίοι δεν είναι Ευρωπαίοι. Καλό θα είναι να συνέλθουν, η FIBA είναι ο θεσμικός φορέας του αθλήματος και όχι να τα βρουν αλλά να υπακούσουν στις εθνικές και στην παγκόσμια Ομοσπονδία και να βρουν ένα πρόγραμμα που θα συμβάλλει και αυτό στην αναπτυξιακή πορεία του ευρωπαϊκού μπάσκετ». 
Γράψτε το σχόλιο σας...
21/03/2018 • 07:30

Με κίνητρο και αξιόπιστη επίθεση η Γουίγκαν

Η Γουίγκαν παρότι το προσπάθησε δεν μπόρεσε να συνεχίσει τις εκπλήξεις στο κύπελλο Αγγλίας, όμως ο μεγάλος στόχος της είναι η άνοδος! Η Γουόλσολ προέρχεται από δύο εντός έδρας ήττες και δέχεται εύκολα γκολ στο γήπεδό της

06/03/2018 • 13:18